XOOON - TORO

TORO

tafels
highboard 110 cm - 4-deuren + 3-niches - (+ led)

Myland

highboard 110 cm - 4-deuren + 3-niches - (+ led)

in hout vanaf 1.199,-
Bekijk product
eetkamertafel 160 x 90 cm

Toro

eetkamertafel 160 x 90 cm

799,-
Bekijk product
Vintage industrial
Vintage industrial

Een industriële tafel? Ga voor stoer beton!

De tafels uit de tafelserie “TORO” passen perfect bij een industriële woonstijl. De winnende combinatie van pure designs, tafelblad in betonlook en de zwartmetalen poten geeft jouw interieur een robuuste, industriële touch. Stoer en stijlvol! What’s not to like?

Concrete = cool
Concrete = cool

Een tafel van beton & zwart metaal

De tafelserie “TORO” bestaat uit eetkamertafels, bartafels en bijzettafels. Een kenmerk van alle tafels is het blad in beton, verkrijgbaar in twee kleuren. Het betonblad van de bijzettafeltjes rust op wieltjes. Bij de eetkamertafel en bartafel ondersteunt een stoer frame in metaal off-black het robuuste tafelblad.

Raw materials
Raw materials

Modern & een tikkeltje vintage

Een tafel is het middelpunt van je eetkamer, keuken of misschien zelfs woonkamer als je daar je eethoek hebt staan. Het is dus belangrijk dat de stijl van je tafel past bij rest van je interieur. Ben je helemaal weg van een industriële woonstijl? Kies dan voor stoere en robuuste materialen. Zowel het materiaal van het tafelblad als van de poten zijn bepalend voor de uitstraling van een tafel. Is een houten tafelblad niks voor jou? Gooi het eens over een andere boeg met een tafelblad in betonlook! Beton is helemaal hot én enorm veelzijdig. Het materiaal heeft een stoere uitstraling. Het lijkt op het eerste zicht misschien wat kil, mààr in combinatie met natuurlijke materialen creëer je zo een warm en gezellig totaalplaatje.

Alle woonstijlen