Laat je inspireren

Nieuwe Collectie Special

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar woon- en interieurinspiratie? In de Nieuwe Collectie Special van  XOOON vind je een overzicht van onze nieuwe collectie, compleet met mooie foto's en ideëen om je woonkamer zo sfeervol mogelijk in te richten.

Met 32 extra grote pagina's betaalbaar design doe jij gegarandeerd mooie nieuwe ideeën op!

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,7 uit 663 beoordelingen.

8,7
8

Hoewel ik me met mijn 82 jaar tot de ouderen moet rekenen spreekt het moderne segment waarin Xoon werkt mij zeker aan. In afwachting van een verhuizing over ruim een jaar kopen wij momenteel geen meubels. Maar als het zover is zouden meerdere meubels uit uw collectie in ons interieur zeker passen.

8

Gewoon leuk en goed

8

Inmiddels in bezit van eetkamerstoelen en vitrinekast dankzij Xooon!blij mee!

9

Inmiddels heb ik een bank, 2 stoelen en eetkamer stoelen van Xooon aangeschaft. Ik was in Veenendaal bij Eijerkamp en ben daar heel goed geholpen. Ik vind de collectie leuk, eigentijds en licht en tegenstelling tot veel merken met zware donkere houtsoorten.

8

Vind jullie stijl en materialen erg leuk Origineel kleuren spreken mij aan Wij hebben nieuwe meubels etc Ga zeker de accessoires bij XOOON aanschaffen!!

7

Ik mis meer mogelijkheden, daarvoor moet je naar de website. Op zich wel logisch En ik keek op van de lay-out (krant)

9

Prachtige meubels hele mooie collectie, goede kwaliteit

10

Mooie meubels,veel mogelijkheden. Goede styling.

9

Goeie ideeën opgedaan. Mooie collecties van betaalbare meubelen.

8

Mooie foto`s en mooie banken , maar ik wil graag banken tot op aan de grond . En dit vind ik NIET bij Xooon. Vindt dit erg jammer . En het zijn allemaal HANG banken . Ik wil ook wat zien voor de oudere mensen met een probleem om om te staan met een goede armleuningen en een stevige zit.