Laat je inspireren

Lookbook

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar wooninspiratie en interieuradvies? In ons Lookbook vind je een volledig overzicht van onze collectie, compleet met mooie foto's en tips om je woonkamer zo sfeervol mogelijk in te richten.

Met 156 pagina's betaalbaar design doe jij gegarandeerd mooie nieuwe ideeën op!

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,7 uit 565 beoordelingen.

8,7
9

Je krijgt een goede indruk van jullie collectie. Het blad ziet er goed en verzorgd uit. Ik heb inmiddels naar aanleiding van dit boek een bezoek gebracht aan Eijerkamp en een prachtige bank besteld van jullie merk. Ziet er prachtig uit. Ik hoop binnenkort weer bij juli te kunnen slagen voor andere meubels,die ik nog nodig denk te hebben in mijn nieuwe appartement. (misschien win ik wel de prijs?) Succes

7

Een dikke glossy waar ik graag in blader. Leuker dan kijken op mijn iPad.

9

Wat een sfeervol boek! Inspiratie in alle vormen.

10

nog even wikken en wegen dan kom ik veel moois aanschaffen,het boek geeft veel inspiratie, met dank!

9

Bedankt voor het leuke boek en de tas was een zeer leuke verassing. Wilma van der zwaluw

8

Mooi boek om inspiratie op te doen. Wel jammer dat de nieuwe collectie (Halmstad) nog niet in de winkel te zien is. Ik heb vernomen dat deze pas medio oktober in de winkels komt.

9

Prachtige meubels. Naar aanleiding van het vorige boek een bank en fauteuil besteld. Zeer tevreden met de kwaliteit en service. Nu op zoek naar een eettafel met stoelen. Heb al een aantal kanshebbers gezien!

8

Ik vind het leuk dat veel dingen te combineren zijn, zonder dat het meteen 'setjes' zijn. Mooie natuurlijke kleuren en materialen, goed uitgelicht.

10

Wij hebben met ingehouden adem het lookbook doorgebladerd. Niet eens maar meerdere keren. Wij zijn gelijk naar Xooon in Venlo gegaan en hebben dankzij een fantastische begeleiding van een medewerkster van Xooon een heerlijke eetafel, 6 prachtige stoelen en 2 design fauteuils gekocht. Xooon hoeft verder niets te veranderen. Alles is zoals het moet zijn

9

Zo ontzettend leuk om steeds weer het lookbook door te kijken! Het brengt je op leuke ideeën.