Alle winkels
Adresgegevens
Adres Smidsstraat 12F
8601 WB Sneek
Telefoon 0515 - 42 86 65
E-mail info@sneek.xooon.nl Website https://sneek.xooon.nl
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
* Alleen open op koopzondagen en speciale feestdagen.

Bij Xooon Sneek vind je op de 1ste etage Happy@Home Sneek 

Speciale openingstijden 2021: 
Koopzondag/2de kerstdag 26 december 12.00 - 17.00 uur
Koopzondag 9 januari 12.00 - 17.00 uur 

Gesloten:
1ste kerstdag 25 december 2021
Nieuwjaarsdag 1 januari 2022Xooon Sneek, daar vind je jouw eigen stijl! 

Gevestigd in de Woonpassage van Woonboulevard Sneek vind je de grootste XOOON-conceptstore van het Noorden! 

Op ruim 1000 m2 vloeroppervlakte vind je de volledige XOOON-collectie inclusief alle nieuwste accessoires.

Wij hebben alles in huis om jou te inspireren en je interieur vorm te geven! Ons ervaren verkoopteam staat iedere dag voor je klaar om samen met jou je droominterieur samen te stellen. Aarzel niet en bezoek XOOON Sneek! 

Doe de ‘smaaktest’ in de winkel en ontdek welke woonstijl perfect bij jou past. Wij nemen alle tijd om deze stijl samen met je vorm te geven. Dit alles maakt een bezoekje aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Route: 

Woonboulevard Sneek; volg de borden Hemmen I (afrit 20)

Wat vonden anderen van deze winkel?

Een gemiddeld cijfer van 9,1 uit 12 beoordelingen.
10

Hallo, Wij hebben bij xooon een bankstel gekocht waar wij ontzettend blij mee zijn. Normaal gesproken zijn wij niet van reverentie’s schrijven. Maar naast dat wij ontzettend blij zijn met ons nieuwe bankstel willen wij laten weten dat jullie een topper in jullie bedrijf hebben waar je blij mee mag zijn! Wij zijn geholpen door Jessica. Deze vrouw is erg vakkundig, geduldig, eerlijk en oprecht! Blij zijn met het juiste bankstel dat je vind is 1 maar Jessica neemt je al mee in de voorpret! Ze gaat helemaal mee in je enthousiasme. Groetjes, Roelof en Joke

10

Vanmiddag voor een , of twee banken wezen kijken. Lastig eisen pakket vanuit onze kant, genoeg lengte en een nek/hoofdsteun. Uiteindelijk geslaagd bij de collega's van de overkant en bij xooon. De hulp was geweldig en Jessica was enorm behulpzaam en daarbij eerlijk en kundig, niks was te veel. Erg fijn dat deze twee woonzaken bij elkaar horen en op de hoogte zijn van elkaar assortiment. Hierin ook adviseren.

8

Vanmorgen in de winkel in Sneek blij verrast, een gloednieuwe zitting gekregen want oude vertoonde gebruikers sporen. Irma en Jessica gaven me deze zitting gratis mee, stond ongebruikt in het magazijn. Thuis de poten van de oude onder de nieuwe gezet. Kan het setje thuis nog een paar jaar mee. Als ik aan nieuwe stoelen toe ben is Xooon Sneek een goed adres. Hulde aan de dames Irma en Jessica van de verkoop.

9

We zijn erg tevreden met onze bank en 2 stoelen . Goede kwaliteit voor een goede prijs . We werden fijn geholpen met een goed advies. Zeer tevreden.

8

Zeer prettig geholpen ,goed advies en tijd voor de klant wordt er genomen , geslaagd voor alles wat ik zocht

9

Gisteren een bezoek gebracht aan Xooon Sneek. Erg goed geholpen, er werd alle tijd genomen, eerlijk geadviseerd en goede voorstellen gedaan qua kleurkeuze. Zeer tevreden en zouden het zeker aan anderen adviseren.

8

Wij hebben afgelopen weekend een leuk TV meubel en tafel besteld, wij kunnen niet wachten. Zowel in Wolvega als in Sneek erg prettig geholpen.

10

We hebben na lang zoeken de perfecte stoelen bij Xooon gevonden. Zelfs met pijnlijke heupproblemen in het verleden zaten ze fantastisch. Zelf je eigen kleur , stof uitkiezen maakte dit voor ons de perfecte stoel. Na 5 jaar zitten ze nog steeds prima.

9

Johan en Irma zijn zeer vriendelijk en hebben kennis van zaken. De stoeldoppen van onze fijne stoelen slijten wat sneller dan standaard omdat we een grint vloer hebben. Ze weten gelijk bij onze vraag naar stoeldoppen welke we moeten hebben, we krijgen er zelfs een aantal gratis mee. Dat is super service

8

Bij Xoon in Sneek hebben wij onze nieuwe eethoekstoelen gekocht. Mooi materiaal en goede kwaliteit en behulpzaam personeel welke ons prima hebben geholpen. Maar bij levering van de stoelen bleek dat de gekozen kleur er totaal niet goed bijpaste. Contact gezocht met Xoon Sneek en het probleem voorgelegd. Men heeft toen aangeboden om de stoelen te mogen omruilen voor een andere betere kleur. Nu hebben we de juiste kleur en zijn dik tevreden, vooral ook hoe men heeft meegedacht met ons voor een juiste oplossing. Dus Xoon Sneek bij deze een dikke pluim.

10

Erg leuke middag gehad met Rieneke. Erg behulpzaam en mee denkend. We hebben onze keuze kunnen maken. Die was nergens anders te vinden ook hebben we meer gekocht dan de planning was. Prima winkel met erg goed en vriendelijk personeel. En de espresso smaakt heerlijk. Aanbevelenswaardige Winkel.

10

Fantastisch mooie winkel, heel vriendelijk, gekwalificeerd personeel. Prachtige meubels. Met mijn bankstel ben ik heel tevreden. Het mooiste wat ik ooit gehad heb. Dank u wel Irma voor het goede advies en de lekkere espresso die we samen gezellig dronken.

Adresgegevens

Adres Smidsstraat 12F
8601 WB Sneek
Telefoon 0515 - 42 86 65
E-mail info@sneek.xooon.nl Website https://sneek.xooon.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
* Alleen open op koopzondagen en speciale feestdagen.