KRIJG NU TOT 300,- SHOPTEGOED CADEAU

Van 12 mei tot en met 22 juni 2022 is winkelen bij XOOON éxtra aantrekkelijk! Bij aankoop van je nieuwe XOOON meubelen ontvang je tijdelijk tot 300,- shoptegoed cadeau, te besteden aan meubelen van XOOON.

Profiteer nu!
Profiteer nu!

Hoeveel shoptegoed krijg jij ?

Bij aankoop van je nieuwe XOOON meubelen ontvang je nu tijdelijk een shoptegoed waardecheque, die je kunt besteden aan nieuwe meubelen van XOOON. Het shoptegoed dat je krijgt, is afhankelijk van je aankoopbedrag:

• Bij aankoop van 1.499,- t/m 1.999,- krijg je 150,- shoptegoed cadeau
• Bij aankoop van 2.000,- t/m 2.499,- krijg je 200,- shoptegoed cadeau
• Bij aankoop van 2.500,- t/m 2.999,- krijg je 250,- shoptegoed cadeau
• Bij aankoop vanaf 3.000,- krijg je 300,- shoptegoed cadeau

Jouw shoptegoed kun je tot 1 jaar na ontvangst verzilveren bij de winkel van uitgifte. Scroll naar beneden voor de voorwaarden.

Let’s talk shapes

Een minimalistische bank met zachte rondingen

Designsofa MANAROLA is dé perfecte sofa om vrij in je woonkamer te plaatsen. Een mix van subtiele details maakt van deze loungebank een opvallende blikvanger. De stiknaden vormen een fraai patroon en zijn ook aan de achterzijde van de bank doorgevoerd. De smalle gebogen armleuningen zijn evenals de zitkussens voorzien van inpulling. Daardoor oogt de bank zacht en comfortabel. Wij combineren deze designsofa met kastmeubelen uit de collectie ELEMENTS . Deze modulaire collectie bestaat uit losse elementen die samen de bouwstenen vormen voor jouw kast op maat. XS of XXL: jouw ideale kast stel je zelf samen!

Where lines and curves meet

Een stoere sofa met maximaal comfort

De comfortlounge MALAGA is een robuuste bank met karakter zonder onnodige franjes. Deze sofa oogt stevig en stoer door zijn kubistisch design, lage rug en brede armen. Maar de bolle, ronde vormen van de kussens en de ombouw maken deze bank tegelijk uitnodigend en comfortabel. De MALAGA is een echte elementenbank. Door de losse elementen met elkaar te combineren, zijn er ontelbaar veel combinaties mogelijk. Van een compacte 2,5-zits tot robuuste 4-zits of een royale XXL hoekopstelling: er is altijd een MALAGA die bij je past.

Collectie ELEMENTS


Elementen kast die je zelf samenstelt

Elementen kast die je zelf samenstelt

ACTIEVOORWAARDEN SHOPTEGOED ACTIE

• Deze shoptegoed actie geldt van 12 mei t/m 22 juni 2022 bij aankoop van XOOON meubelen vanaf 1499, - bij een officiële XOOON dealer. Uitgifte van maximaal één shoptegoed waardecheque per klant / besteladres.
• Het shoptegoed kan tot 1 jaar na uitgifte verzilverd bij de XOOON dealer van uitgifte.
• Het shoptegoed is niet overdraagbaar en dient in één keer voor het volledige bedrag verzilverd te worden. 
• De actie en het shoptegoed zijn niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen of kortingen
• De actie en het shoptegoed zijn niet geldig op reeds gedane aankopen buiten de actieperiode
• De actie en het shoptegoed zijn niet geldig op onderhouds-/ serviceproducten
• Vraag naar uitgebreide voorwaarden in de winkel