Nú verleidelijk voordelig

SALE bij XOOON: kortingen op de mooiste design meubelen

Profiteer nú van uitzonderlijke kortingen op de mooiste design meubelen uit onze XOOON collectie. De SALE-aanbiedingen* op onze tafels, kasten, stoelen en banken zijn verleidelijker dan een warme Glühwein op een winterse avond. Goed voornemen voor 2020? Geef je interieur een extreem grote make-over tegen een extreem voordelige prijs!

Scroll verder en ontdek de meest aantrekkelijke aanbiedingen online óf sla je slag in een van onze XOOON concept stores.

* Aanbiedingen zijn geldig van 30/12/2019 t/m 01/03/2020. Niet cumuleerbaar met andere acties.

 

Voordelige vintage vibes

Vintage industrieel karakter: missie ge(s)laagd

Mooi, praktisch én betaalbaar design? Het bestaat! De collectie “DOMANI” brengt gebruiksgemak en de robuuste look van de industriële stijl samen.

Industriële meubels hebben een rauw randje. Bij de collectie “DOMANI” is dat de metalen omlijsting rondom de Primo Laminato (HPL). Primo Laminato (HPL) is opgebouwd uit verschillende lagen die onder hoge druk worden samengeperst. De natuurgetrouwe houtstructuur en nerftekening geven de kasten en tafels het robuuste karakter van echt hout. Door de gelaagde opbouw, is het materiaal echter minder gevoelig dan hout, eenvoudiger in onderhoud, beter bestand tegen vocht en hitte en meer kras- en vormvast.

Stunningly Scandinavian

Sale op Scandinavisch design

Je woonkamer omtoveren tot een Scandinavisch interieur? Collectie "OTTA" verzamelt het beste van het Noorden: tijdloos, functioneel en esthetisch.

Het is veruit de meest contrastrijke collectie van XOOON. Door het contrasterende materiaalgebruik blijven de kasten en opbergmeubelen interessant. Zo raak je niet snel uitgekeken op je Scandinavische woonkamer.

Scandinavisch design zit soms in de kleinste details. De meubels stralen eenvoud en rust uit en tóch gaan ze nooit vervelen: elke keer als je ernaar kijkt, ontdek je iets nieuws. Heb je gezien hoe de metalen designpoot van tafel OTTA in het tafelblad is in gefreesd?

Profiteer tijdens de sale van extra de verleidelijke voordelen op deze collectie. 

Profiteer nú

Scandinavisch design, sale prijzen!

Het lichte eikenhout met natuurlijke houtaccenten typeert de Scandinavische meubelen uit de collectie "FANEUR".

Natuur en licht staan centraal in een Scandinavisch interieur. Tijdens de wintermaanden contrasteren beide kenmerken met de lange, donkere dagen. In de zomer sluiten ze dan weer mooi aan bij het zonnige weer. Scandinavische meubelen behouden hun charme jaar in, jaar uit. Máár ze zijn niet het hele jaar door in de sale! De kasten en tafels uit de “FANEUR” collectie zijn nú verkrijgbaar tegen een extra voordelige prijs!